Het plan

Het Havenhuys telt 15 prachtige koopappartementen en 3 exclusieve penthouses. Voor liefhebbers van onderscheidend en comfortabel wonen met het grote gemak van nieuwbouw, heeft dit fraaie project veel te bieden.
 
Het gemak van een privéparkeerplaats is ook aanwezig. Zo worden er in het plan 16 afgesloten privé parkeerplaatsen aangelegd.

Wonen in één van de appartementen in het chique Havenhuys is aantrekkelijk. Zo genieten toekomstige bewoners van een buitengewoon ruimtelijke beleving. De appartementen verschillen per type maar beschikken allen over ondermeer een riante woonkamer met ruimte voor een open keukenopstelling, goede slaapvertrekken en een ruime badkamer. Ervaar de fraaie lichtinval door de grote raampartijen en geniet van een prettige en zonnige buitenruimte, variërend van minimaal 5 tot ruim 22 m². Kenmerkend voor het Havenhuys zijn de aantrekkelijke en onderscheidende vormgeving met fraai ontworpen appartementen en ruime penthouses. En dat op een toplocatie in het hart van Lisse, te midden van vele centrumvoorzieningen.
 

Het gebouw

Het gebouw

Wilt u gelijkvloers wonen? Dan kiest u voor een woning die ontworpen is op de woonwensen van nu en van later. Er zijn appartementen uitgevoerd met 2-, 3-, of 4-kamers. Stuk voor stuk bieden zij de mogelijkheid om zowel binnen als buiten familie en vrienden te ontvangen. Uw nieuwe woonomgeving combineert zo het gemak van gelijkvloers wonen met een optimaal oppervlak aan woonruimte. Heeft u de voorkeur voor een appartement? Dan beschikt u over een woonoppervlakte van 51 m² tot een luxe 80 m². Kiest u voor de luxe en het privilege van een eigen penthouse? Dan geniet u straks van een woonoppervlakte van 118 m² tot 146 m².

Architectuur

Het Havenhuys wordt een opvallende en aantrekkelijke verschijning in Lisse, met een rijke en dynamische architectuur die zowel klassiek als eigentijds oogt. Met klassieke tuitgevels, uitgevoerd in fraai lichtkleurig metselwerk. De tuitgevel is een strakke puntgevel aan de bovenzijde eindigend in een smalle, rechthoekige hals (ook wel tuitstuk genoemd). Deze gevelsoort werd veel toegepast bij onder andere pakhuizen in de 17e eeuw. Eigenlijk is een tuitgevel een strakke uitvoering van een trapgevel. In plaats van een trappetje, loopt de gevel in een vloeiende lijn naar boven om te eindigen in een ‘tuit’. Het dak is afgewerkt met stijlvolle vlakke keramische pannen, die bovendien heel duurzaam zijn. De zwarte kozijnen verlenen het geheel een chique accent. De afwerking is van het niveau dat u van moderne bouw kunt verwachten. Er worden uitsluitend hoogwaardige materialen toegepast. Onderhoudsvriendelijke kozijnen van kunststof, keramische pannen, gevelstenen en metalen hekwerken. Precies deze details geven uw appartement de gewenste exclusieve uitstraling.

Contact

Heereweg 231
2161 BG Lisse
0252 - 41 90 49

info@wilbrinkvandervlugt.nl
www.onsaanbod.nl

Blijf op de hoogte!

0252 - 41 90 49
Top